Kuvia maalauksista

Herkillä naistaiteilijoilla on usein tarina, jota pysähtyy pohtimaan. Varsinkin herkillä akvarellitaiteilijoilla. Vedellä piirretyn viivan äärellä täytyy olla läsnä hetkessä. Hetken kuluttua viiva on jo muuttunut. Siinä on jotain totuutta ja vahvuutta, itseensä uskomista ja itseensä luottamista, mutta samalla heittäytymistä mahdollisuuksien vietäväksi.

Tuula Kallaksen kädenjäljessä näkee kaiken tämän, voiman ja herkkyyden, samalla paperilla. Tuulan teokset ehdottavat katsojalle tähän hetkeen pysähtymistä. Teosten syvyyden pohtiminen avaa hetkeen uusia ulottuvuuksia ja johdattaa katsojan melkeinpä meditatiiviseen todellisuuteen, jossa ajatusta johdattaa tämä veteen piirretty viiva. Taiteilijan teokset ovat rauhoittavat kiireen keskellä ja ihastuttavat aitoudellaan.”

Rigulio Graak, taidekuraattori
WABGNET
@wabgnet
@rigulio_graak_art
Luonto

Jokaisella meistä on ainutlaatuinen luontosuhde, josta voi ammentaa loputtomasti inspiraatiota päivittäiseen elämäänsä. Teoksissani esiintyvät luonnonvoimat, eläinhahmot sekä kukkimaan puhjenneet kukat ja kasvit.

Tutustu töihin tarkemmin klikkaamalla kunkin teoksen päältä. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan jonkin töistäni, otathan minuun rohkeasti yhteyttä.

Ihmiset

Pohdiskelevat, kaihoisat ja unelmoivat ihmishahmot sekä heidän ainutlaatuiset tarinansa toistuvat akvarelleissani.

Tutustu töihin tarkemmin klikkaamalla kunkin teoksen päältä. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan jonkin töistäni, otathan minuun rohkeasti yhteyttä.


Abstraktit teokset

Kukin tulkitsee abstraktien teoksieni sisältöä ja tarinaa omasta näkökulmastaan, heijastaen omia tunteitaan ja toiveitaan. Hehkuvat värit sekä yllättävät kuviot ja muodot kuuluvat oleellisesti töihini.

Tutustu töihin tarkemmin klikkaamalla kunkin teoksen päältä. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan jonkin töistäni, otathan minuun rohkeasti yhteyttä!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close